Localizare Ansamblu Rezidential LaCassa

Oricât de grandioasă ar fi o construcție, este esențial să fie localizată foarte bine, să existe tot ce este nevoie pentru traiul de zi cu zi. Zona în care s-a dezvoltat proiectul Uranus Park este perfecta din acest punct de vedere. 🏛️🚋🚌🛴

Marile puncte de interes din Capitală sunt la îndemână rezidenților din Uranus Park, putem enumeră doar câteva: Casa Poporului, Parcul Izvor, Hotel Marriott, Catedrala Neamului, s.a.
În București nu întâlnim des construcții noi, moderne și aproape de “Inima” orașului, proiectul nostru face excepție cu succes acestei reguli. Gândită în cele mai mici amănunte, clădirea face față exigențelor urbane și chiar le depășește prin avangardism.
Spațiile verzi se îmbină cu materialele de ultima generație, lumina își găsește locul în decupajul generos al ferestrelor.
🏘️🏢🏧

Clădirea se integrează perfect în peisajul locului și nu face notă discordantă cu spațiul în care se află. Am încercat să aducem un plus de verde în amenajarea spațiilor comune și teraselor.
Regimul mic de înălțime P+4 face trecerea facilă de la vilele din zona la ansamblul de locuit modern pe care îl propunem oamenilor dinamici care ne sunt deja sau ne devin locatari. 🏡🌞🌳
Cartierul Uranus #uranusdisparut #constructieverde #finisajepremium#eficientaenegetica #finalizareaprilie2018🏗️